Wimbledon: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Roger Federer
Roger Federer © AELTC
tn team Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 - 5:53

Δείτε το πρόγραμμα των προημιτελικών των ανδρών, που θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη.

Ο Novak Djokovic και ο Roger Federer, τα δυο μεγάλα ονόματα του τουρνουά, θα αγωνιστούν αμφότεροι στο Centre Court, διεκδικώντας από ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Ο Nole θα παίξει πρώτος, στις 15:30 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας μια από τις εκπλήξεις του τουρνουά, τον Marton Fucsovics, που χθες έβγαλε εκτός τον Andrey Rublev. Θυμίζουμε πως ο Djokovic προέρχεται από 18 διαδοχικές νίκες στο Wimbledon, ενώ 18-0 είναι και το ρεκόρ του για φέτος σε όλα τα Grand Slams, κρατώντας ζωντανές τις πιθανότητες να κάνει το golden Slam, ενώ βεβαίως απέχει και 3 νίκες από την ισοφάριση του ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων, των Federer και Nadal.

Ο Federer θα αγωνιστεί αργότερα, περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Hubert Hurkacz, που επίσης προκρίθηκε με υπέρβαση στα προημιτελικά, αφού απέκλεισε τον Daniil Medvedev. Αυτό είναι αναμφίβολα το καλύτερο τουρνουά που κάνει ο Federer μετά την επιστροφή του, με τον Ελβετό να αγωνίζεται για 58η φορά στα προημιτελικά ενός Grand Slam και να διεκδικεί την 47η πρόκρισή του στα ημιτελικά.

Στο Νο.1 Court θα γίνουν οι δυο άλλοι προημιτελικοί. Στις 15:00 θα αναμετρηθούν Karen Khachanov και Denis Shapovalov, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Matteo Berrettini με τον Felix Auger-Aliassime.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (07/07):

Centre Court:
15:30 Novak Djokovic [1] v. Marton Fucsovics Nova Sports 1HD
18:00 Roger Federer [6] v. Hubert Hurkacz [14] Nova Sports 1HD

No.1 Court:
15:00 Karen Khachanov [25] v. Denis Shapovalov [10] Nova Sports 2HD
17:30 Matteo Berrettini [7] v. Felix Auger-Aliassime [16] Nova Sports 2HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots