Βόμβα Djokovic: "50-50 να πάω Ολυμπιακούς"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC
tn team Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 21:09

Ο Novak Djokovic αποκάλυψε μετά την κατάκτηση του Wimbledon πως δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι πολλοί περιορισμοί της διοργάνωσης τον φέρνουν αυτή τη στιγμή στο 50-50.

Μπορεί ο μεγάλος στόχος του και κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν λίγους μήνες για τον οποιονδήποτε, το "Golden Slam", να είναι πιο κοντά από ποτέ για τον Novak Djokovic, που χρειάζεται να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο και το US Open για να τον πετύχει, ωστόσο ο Σέρβος αποκάλυψε μετά τον σημερινό του θρίαμβο πως δεν είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψει το Τόκιο.

"Δεν θα μπορώ να έχω καν τον δικό μου stringer, είναι πολλοί οι περιορισμοί. Θα πρέπει να το σκεφτώ καλά. Το πλάνο ήταν πάντα να πάω, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στο 50-50", είπε ο Djokovic πριν από λίγο στη συνέντευξη Τύπου.

Το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς, είναι το μόνο που λείπει από τον Djokovic από μεγάλους τίτλους, με τον Σέρβο να έχει δίχως αμφιβολία πια την πληρέστερη καριέρα στην ιστορία του ανδρικού τένις. 

Ως εκ τούτου, το Τόκιο ήταν πάντα μεγάλος στόχος για τον Σέρβο, όμως η πανδημία του έχει χαλάσει αρκετά τα σχέδια, αφενός με την αναβολή το περσινό καλοκαίρι και αφετέρου με τους πολλούς περιορισμούς που θα έχουν οι αθλητές φέτος. Αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση και πως οι Αγώνες θα γίνουν χωρίς παρουσία θεατών, εξαιτίας των φόβων που υπάρχουν για μια νέα μεγάλη έξαρση του Covid-19.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots