Επιστρέφει η Serena!

 
Serena Williams
Serena Williams © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 18:52

Το μεγάλο comeback της Serena Williams είναι γεγονός! Η 40χρονη Αμερικανίδα πήρε wild card για το Wimbledon, ενώ θα παίξει και στο διπλό του τουρνουά προετοιμασίας του Ίστμπουρν μια εβδομάδα πριν.

Η Serena Williams έκανε μια ανακοίνωση μερικές ώρες πριν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα social media, στην οποία έδειχνε ότι προπονείται στο γρασίδι, γράφοντας: "Wimbledon 2022, θα σας δω όλους εκεί."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Serena Williams (@serenawilliams)

Τελικά, την ίδια μέρα ανακοινώθηκε πως πήρε wild card για το Wimbledon και θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σε ένα από τα αγαπημένα της τουρνουά, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια 7 φορές. Εκεί είχε δώσει και τον τελευταίο της αγώνα ένα χρόνο πριν, όπου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 1ο σετ της αναμέτρησής της με την Aliaksandra Sasnovich για τον 1ο γύρο, με τραυματισμό στο πόδι.

Μια εβδομάδα πριν το Wimbledon, η Serena θα αγωνιστεί και στο τουρνουά του Ίστμπουρν, αλλά μόνο τα διπλά, όπου θα έχει τη δυνατότητα να πάρει λίγο αγωνιστικό χρόνο στα πόδια της, παίζοντας μαζί με τη Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, Ons Jabeur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots