Σάκκαρη: "Νιώθω καλά, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι ενθουσιασμένη" (vid)

 
Σάκκαρη: "Νιώθω καλά, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι ενθουσιασμένη" (vid)
tn team Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 14:44

Η Μαρία Σάκκαρη άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα της στο Wimbledon και δήλωσε ενθουσιασμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την αυριανή μέρα.

"Στο 1ο σετ έπαιξα πολύ καλά, είχα ευκαιρίες για να κλείσω νωρίτερα το ματς στο 2ο σετ, δεν τις εκμεταλλεύτηκα, αλλά νομίζω πως έκανα καλή δουλειά στο να κλείσω το ματς στο τελευταίο game", είπε αρχικά η Μαρία, στην on-court συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά τη νίκη της με 6-1, 6-4 επί της Zoe Hives.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών έπαιξε και τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν στο γρασίδι και αυτό τη βοήθησε και σήμερα όπως είπε, ενώ σε γενικές γραμμές νιώθει καλά, έχει αυτοπεποίθηση και περιμένει με ενθουσιασμό τον αυριανό της αγώνα.

"Φυσικά και με βοήθησαν (οι αγώνες), όσο πιο πολύ παίζεις χτίζεις και καλύτερες βάσεις γι' αυτό το εκπληκτικό τουρνουά εδώ. Το γεγονός ότι ξεκίνησα από το Νότιγχαμ και έπαιξα αρκετούς αγώνες με βοήθησε στην εμφάνισή μου σήμερα. Νιώθω καλά στο γρασίδι, έχω αυτοπεποίθηση, είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ για τον αυριανό μου αγώνα."

Τέλος, για το τένις στην Ελλάδα και το πως βιώνει η ίδια αυτή την εξέλιξη αλλά και τη φήμη, εξαιτίας των επιτυχιών της και των επιτυχιών του Στέφανου Τσιτσιπά, η Σάκκαρη είπε: "Είναι διαφορετικό σίγουρα. Προφανώς το τένις μεγαλώνει και οι δυο μας είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Το τένις δεν ήταν τόσο γνωστό άθλημα πριν από εμάς, αλλά τώρα πιθανότατα είναι το 3ο δημοφιλέστερο άθλημα μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι' αυτό.

Τα πράγματα σίγουρα έχουν αλλάξει και για μένα όταν είμαι πίσω στο σπίτι, αλλά έχουν αλλάξει με έναν όμορφο τρόπο. Ο κόσμος με πλησιάζει, είναι πολύ καλός μαζί μου, μου λέει ότι είναι περήφανος. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και κυματίζει η ελληνική σημαία. Δεν είμαστε τόσο μεγάλη χώρα, αλλά είμαστε μια χώρα με πολύ μεγάλη καρδιά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots