Σάκκαρη: "Το απολαμβάνω, θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ"

 
Σάκκαρη: "Το απολαμβάνω, θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ"
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 21:55

Πολύ χαρούμενη με την εμφάνισή της ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στάθηκε στο πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο Wimbledon και θέλει να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο τουρνουά.

"Ήταν πολύ καλός αγώνας, ελπίζω να τον απολαύσατε. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα σ' αυτό το γήπεδο, την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ είχα χάσει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα σήμερα, είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου", είπε η Μαρία στις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το Νο.1 Court, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Viktorija Tomova.

Μέχρι στιγμής, η Μαρία δεν έχει χάσει σετ και είχε δυο σύντομους αγώνες στα γήπεδα του Wimbledon: "Φυσικά, όσο περισσότερη ενέργεια μπορείς να εξοικονομήσεις για τους τελευταίους γύρους, τόσο το καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενη και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ. Έχω μια καταπληκτική ομάδα, έχω την οικογένειά μου εδώ, έχω ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου. Είναι ξεχωριστό επίσης που έχουμε ξανά γεμάτα στάδια. Απολαμβάνω το παιχνίδι μου στο γρασίδι και κάθε στιγμή εδώ, σ' αυτό το εκπληκτικό τουρνουά."

Στον επόμενο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Tatjana Maria: "Θα είναι δύσκολος αγώνας, όποιον και αν έχεις απέναντί σου σ' αυτή τη φάση είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να φέρω το καλύτερο που μπορώ και να παίξω καλύτερα. Θέλω να παίξω καλά και να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots