Ακάθεκτος ο Nole στη 16άδα (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC
tn team Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 - 19:11

O Novak Djokovic δεν έχασε σετ ούτε από τον Miomir Kecmanovic, φτάνοντας πολύ άνετα στην 24η διαδοχική νίκη του στο Wimbledon και 330ή σε Grand Slam διοργάνωση.

Άλλη μια μέρα στη δουλειά ήταν η σημερινή για τον Novak Djokovic, με τον κορυφαίο παίκτη του ταμπλό να κάνει το καθήκον του χωρίς να ανησυχήσει, επικρατώντας εύκολα του Miomir Kecmanovic με 6-0, 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 52 λεπτά αγώνα στο Centre Court.

Ο 6 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon και πρωταθλητής στις 3 τελευταίες διοργανώσεις, τελείωσε τον αγώνα με 36 winners και 19 μόλις αβίαστα λάθη.

"Έσπασε" 6 φορές συνολικά το σερβίς του Kecmanovic, ενώ υπέστη μόνο ένα break σε ολόκληρο τον αγώνα και αυτό ήταν σε ένα σημείο που ήταν ήδη μπροστά με διπλό break στο 5-2 του 3ου σετ.

Ο Djokovic έφτασε τις 24 διαδοχικές νίκες στο All England Club, όπου συνολικά μετράει 83 νίκες σε 93 αναμετρήσεις (83-10). Επίσης έφτασε τις 330 νίκες σε Grand Slams διοργανώσεις (330-47).

Στον 4ο γύρο, όπου θα βρεθεί 14η φορά στα 16 τελευταία Wimbledon, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν του γρασιδιού, τον 25χρονο Ολλανδό Tim Van Rijthoven.

Ο Ολλανδός έγινε γνωστός πριν λίγες εβδομάδες, όταν πέτυχε στο 's-Hertogenbosch τις πρώτες νίκες του σε ΑΤΡ διοργάνωση και κατάφερε να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, κερδίζοντας τον Daniil Medvedev στον τελικό.

Πήρε επάξια μια wild card για το Wimbledon όπου έκανε το ντεμπούτο του σε ένα Grand Slam και απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η εβδομάδα του στο 's-Hertogenbosch, αφού έχει αποκλείσει ήδη τους Federico Delbonis, Reilly Opelka και Nikoloz Basilashvili, για να μπει στον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots