Nole και Κύργιος κανονίζουν... ποτό πριν τον τελικό, "ο νικητής κερνάει"! (pic)

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © AELTC
tn team Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 - 21:04

Η σχέση των Νικ Κύργιου και Novak Djokovic καλυτέρευσε πολύ μετά την περιπέτεια του τελευταίου στην Αυστραλία, ο Κύργιος έκανε λόγο για bromance, ενώ σήμερα οι δυο τους το πήγαν σε άλλο επίπεδο, ανταλλάζοντας stories στο Instagram λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό τους στο Wimbledon, στα οποία κανόνισαν κοινή έξοδο με τον νικητή να κερνάει τα ποτά!

Ο Κύργιος έκανε την αρχή, αναδημοσιεύοντας με ένα story τη μικρή συνομιλία που είχε σήμερα στο Aorangi Park, όπου βρίσκονται τα προπονητικά γήπεδα του Wimbledon, με τον Djokovic. Ήταν μια ευχάριστη στιχομυθία όπως φαίνεται, με τον Σέρβο να λέει στον Κύργιο ότι του πήρε 5 χρόνια για να πει μια καλή κουβέντα για εκείνον, προφανώς χαριτολογώντας. Ο Νικ απάντησε ότι τον υπερασπίστηκε όταν μετρούσε περισσότερο και ο Σέρβος του είπε ότι το εκτιμάει αυτό.

Φυσικά η αναφορά τους ήταν στην απίστευτη περιπέτεια που πέρασε ο Djokovic στις αρχές της χρονιάς με την ακυρωμένη βίζα του στην Αυστραλία και την απαγόρευση της είσοδου του στη χώρα, με τον Κύργιο να είναι ένας από τους λίγους που υπερασπίστηκε τότε δημόσια τον Djokovic. Κάτι που γενικά καλυτέρευσε τις σχέσεις των δυο, αφού ανταλλάζουν μηνύματα έκτοτε και τα πηγαίνουν αρκετά καλά.

Στο αρχικό του story, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός έγραψε απευθυνόμενος στον Nole: "Είμαστε φίλοι τώρα;"

Ο Djokovic λίγο αργότερα απάντησε στο story με ένα άλλο story, στο οποίο έγραψε: "Αν με προσκαλείς για ένα ποτό ή φαγητό, τότε δέχομαι. ΥΓ.: Ο νικητής του αυριανού ματς κερνάει."

Ο Κύργιος δεν άργησε να αποκριθεί: "Σύμφωνοι, πάμε σε ένα κλαμπ να ξεσαλώσουμε!"

Με το χρηματικό έπαθλο του νικητή πάντως να είναι στα 2 εκατομμύρια λίρες (2,36 εκ. ευρώ), σίγουρα αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα!

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος τελικός του Wimbledon, ανάμεσα στον Djokovic και στον Κύργιο, θα αρχίσει λίγο μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή και θα μεταδοθεί στο Novasports Prime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots