Παραλίγο να... φάει πόρτα στο Wimbledon o Federer!

 
Παραλίγο να... φάει πόρτα στο Wimbledon o Federer!
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 14:16

Πριν από μερικές μέρες ο Roger Federer επισκέφτηκε το Wimbledon στο Λονδίνο, αλλά όπως αποκάλυψε λίγο έλειψε να "φάει πόρτα", αφού η υπάλληλος στην πύλη δεν τον άφηνε να περάσει.

Ο 41χρονος Ελβετός βρέθηκε στην εκπομπή The Daily Show του Trevor Noah και αποκάλυψε την ιστορία όπως τη βίωσε πριν 2 εβδομάδες περίπου στο Λονδίνο, όπου έκανε μια γρήγορη επίσκεψη από το Wimbledon.

Όπως διηγήθηκε, μετά το Τόκιο πήγε στο Λονδίνο, για μια προγραμματισμένη επίσκεψη σε γιατρό, για να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το γόνατό του. Η επίσκεψή του στο All England Club, η οποία γνωστοποιήθηκε αργότερα και δημοσίευσε και ο ίδιος φωτογραφίες, δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα, μιας και δεν γνώριζε πόσο θα έμενε στο Λονδίνο. Γι' αυτό και δεν ειδοποίησε το κλαμπ ότι θα πήγαινε.

Όταν τελικά είδε ότι υπήρχε αρκετός χρόνος, πήγε στο κλαμπ και εκεί παραλίγο να "φάει πόρτα", αφού μια φύλακας, τον οποίο χαρακτήρισε καλοπροαίρετη, δεν του επέτρεψε την είσοδο, επειδή δεν είχε μαζί του την κάρτα μέλους.

Ο Federer, 8 φορές πρωταθλητής του Wimbledon και επίσημο μέλος του All England Club, φυσικά σπανίως χρειάζεται την κάρτα για να μπει, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον αναγνωρίζει στο κλαμπ.

"Είχαμε δυο ώρες μετά το ραντεβού με τον γιατρό, οπότε σκέφτηκα ας περάσουμε από το Wimbledon για ένα φλιτζάνι τσάι", είπε ο Federer, ο οποίος είχε μαζί του τον καλό του φίλο και πρώην προπονητή του, Severin Luthi.

"Το τουρνουά δεν ήταν σε εξέλιξη και οδήγησα μέχρι την πύλη, όπου συνήθως μπαίνουν οι καλεσμένοι. Βγήκα έξω και είπα στον προπονητή μου ότι θα πήγαινα να μιλήσω εγώ και ότι το είχα."

Τελικά όμως προέκυψε μια απρόσμενη στιχομυθία με τη φύλακα που ήταν στην πύλη εκείνη την ώρα.

"Μου ζήτησε την κάρτα μέλους. Όταν κερδίζεις το Wimbledon γίνεσαι αυτόματα μέλος του κλαμπ, όμως όλες οι κάρτες μου ήταν πίσω στο σπίτι. Εξήγησα ότι δεν είχα την κάρτα μέλους, αλλά είμαι μέλος και αναρωτιόμουν πως μπορούσα να μπω. Εκείνη μου έλεγε συνεχώς ότι πρέπει να είσαι μέλος για να μπεις.

Της είπα: 'εντάξει, συνήθως έρχομαι εδώ για να παίξω στο τουρνουά, αλλά τώρα δεν έχει τουρνουά και δεν ξέρω από που πρέπει να μπω. Έτσι σας ρωτάω που να πάω.' Και μου απάντησε, 'είναι από την άλλη πλευρά, αλλά πρέπει να είσαι μέλος για να μπεις'.

Αυτό πήρε λίγη ώρα και ο Federer επέστρεψε στο αυτοκίνητο και πήγε μέχρι την άλλη πλευρά. Εκεί τον είδαν άλλοι φύλακες και τον άφησαν να περάσει μέσα και λίγα λεπτά μετά έπινε τσάι με τον πρόεδρο του κλαμπ.

"Σκέφτηκα να πάω στην άλλη πλευρά και να χαιρετίσω τη φύλακα, αλλά τελικά δεν το έκανα τελικά" κατέληξε γελώντας ο Ελβετός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots