Wimbledon: Μετά τις 14:30 η έναρξη των αγώνων (update)

 
Wimbledon: Μετά τις 14:30 η έναρξη των αγώνων (update)
© AELTC
tn team Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 - 13:23

Με βροχή ξεκίνησε η μέρα στο Wimbledon, πηγαίνοντας κι άλλο πίσω την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη, που θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.

Η Σάκκαρη δεν βγήκε χθες στο court, όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ δεν βγήκε ούτε το πρωί της Τετάρτης, αφού θα καθυστερήσει η έναρξη των αγώνων σήμερα στο All England Club, λόγω νέας βροχής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:30 τοπική (14:30 Ελλάδας) και όχι στις 11:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Μπορούν φυσικά να πάνε κι άλλο πίσω, αναλόγως με το πότε θα σταματήσει η βροχή.

UPDATE: Η Σάκκαρη ξεκίνησε και προηγείται με 5-0 της Kostyuk, όταν η βροχή έκανε ξανά την εμφάνισή της και διέκοψε το ματς.

Πάντως η πρόβλεψη του καιρού για σήμερα δεν είναι τόσο άσχημη και σε αντίθεση με χθες, που παίχτηκε τένις στα εξωτερικά γήπεδα μόνο για μια ώρα και κάτι, σήμερα μάλλον θα δούμε αρκετές ώρες τένις. Κάτι που είναι απαραίτητο για να προχωρήσει το τουρνουά, αφού ήδη υπάρχουν δεκάδες αγώνες για τον 1ο γύρο που δεν έχουν ξεκινήσει καν και συνολικά 92 παιχνίδια μονών που θεωρητικά πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots