Χωρίς seeded παίκτες μέχρι τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

 
Χωρίς seeded παίκτες μέχρι τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς
© AELTC
tn team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 20:26

Μια καλή ευκαιρία για να προκριθεί για 1η φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό στο Wimbledon θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς δεν έχει απομείνει κανένας "seeded" παίκτης στην πλευρά του έως και τα προημιτελικά!

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά και να κερδίσει δύσκολους αντιπάλους για να μπει στον 3ο γύρο του Wimbledon, έχει όμως μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του για μια καλή πορεία στο βρετανικό major, κάτι που λείπει από την καριέρα του.

Μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα 5 σετ, αυτή τη φορά ενάντια στον Andy Murray, o Στέφανος μπήκε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere. Ο Σέρβος απέκλεισε σήμερα το Νο.32 του ταμπλό, Ben Shelton, με 3-6, 6-3, 7-6 (5), 6-3.

Επιπλέον, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Djere και ισοφαρίσει την καλύτερη πορεία του στο Wimbledon, ο Στέφανος θα παίξει στον 4ο γύρο με έναν εκ των Christopher Eubanks και Christopher O'Connell.

Ο Eubanks, Νο.43 στον κόσμο, κέρδισε σήμερα το Νο.12 του ταμπλό, Cameron Norrie, με 6-3, 3-6, 6-2, 7-6 (3). Ο O'Connell, No.73 στον κόσμο, απέκλεισε με 3-0 σετ τον Jiri Vesely, που στον 1ο γύρο είχε αφήσει εκτός το Νο.22 του ταμπλό, Sebastian Korda.

Αν ο Στέφανος επιβεβαιώσει στους δυο επόμενους αγώνες του τον τίτλο του φαβορί, τότε θα βρεθεί για 1η φορά στα προημιτελικά του Wimbledon και εκεί φυσικά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο πιθανότερος αντίπαλός του στους προημιτελικούς είναι το Νο.3 του ταμπλό, Daniil Medvedev, που θα πρέπει με τη σειρά του να κερδίσει τον Marton Fucsovics στον 3ο γύρο και έναν εκ των Jiri Lehecka και Tommy Paul στους "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots