Διεκόπη το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά

 
Διεκόπη το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά
© The Boodles / Ben Hoskins
tn team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 23:11

Μετά από δυο σετ και ισόπαλο σκορ, το πρώτο παιχνίδι των διπλών για τους Πέτρο και Στέφανο Τσιτσιπά διεκόπη εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας και θα συνεχιστεί αύριο.

Θα πρέπει να επιστρέψουν στο court για τη συνέχεια του αγώνα τους αύριο οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκονται στο 1-1 σετ απέναντι στους Γάλλους Arthur Fils και Luca Van Assche για τον 1ο γύρο του Wimbledon.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει, εξαιτίας της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Andy Murray, που τελικά ολοκληρώθηκε στις 18:16 τοπική ώρα. Το διπλό ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30 και μετά το τέλος του 2ου σετ -λίγο μετά τις 9 μ.μ. - οι διοργανωτές διέκοψαν το ματς, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουν στα μέσα του 3ου σετ.

Οι δυο Έλληνες τενίστες είχαν κερδίσει το 1ο σετ, ένα πρώτο σετ που δεν είχε κανένα break και μάλιστα χρειάστηκε να σβήσουν set point στο 5-6, πριν το στείλουν στο tie-break, όπου επιβλήθηκαν με 7-3.

Οι δυο νεαροί Γάλλοι ωστόσο άνοιξαν με break το 2ο σετ και προηγήθηκαν με 2-0. Έκτοτε διατήρησαν το προβάδισμα και τελικά έκλεισαν το σετ στο 10ο game, κάνοντας το 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots