WTA
Αναποφάσιστη η "Genie" για Ολυμπιακούς

 
Αναποφάσιστη η "Genie" για Ολυμπιακούς
Αναποφάσιστη η "Genie" για Ολυμπιακούς
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 - 14:56

Στην τελευταία της συνέντευξη στην Ουάσινγκτον, η Eugenie Bouchard μίλησε για τον ιό Ζίκα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, για την αδιαφορία της για τις απόψεις των άλλων, για την εγκυμοσύνη της Victoria Azarenka, αλλά και για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Kim Kardashian και την Taylor Swift!

Λίγες μέρες χωρίζουν την Eugenie Bouchard από την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, εξαιτίας του ιού Ζίκα. Πολλά μεγάλα ονόματα από διάφορα αθλήματα έχουν ανακοινώσει πως δε θα πάνε στο Ρίο λόγω του ιού και ανάμεσά τους βρίσκονται αυτά των Milos Raonic, Tomas Berdych και Simona Halep.

H Bouchard δηλώνει αναποφάσιστη για το αν θα αγωνιστεί στο Ρίο τον Αύγουστο, εξηγώντας στην χθεσινή της συνέντευξη στην Ουάσινγκτον πως το πιθανότερο είναι να ξυπνήσει την επόμενη Παρασκευή και να πάρει μια απόφαση της τελευταίας στιγμής.

"Είμαι αναποφάσιστη. Όλο και περισσότεροι αποσύρουν τις συμμετοχές τους όσο πλησιάζουμε στους Ολυμπιακούς. Είναι κρίμα γιατί θα είναι οι πρώτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και ένα πρόβλημα σαν κι αυτό ανακόπτει τον ενθουσιασμό. Είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί τόσο. Πιθανότατα θα ξυπνήσω την επόμενη Παρασκευή, θα πάρω μια απόφαση και αυτό είναι" δήλωσε η Bouchard.

Σχετικά με την πολύ κακή περσινή της σεζόν, σε σχέση και με το παραμυθένιο 2014, η Bouchard είπε πως ένιωθε μπερδεμένη. Φέτος η νεαρή Καναδή δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλύτερό της εαυτό και όπως υποστήριξε αυτό οφείλεται επειδή έχει καλύτερη καθοδήγηση, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως δεν την απασχολεί τι λένε οι άλλοι για εκείνη.

"Ήμουν μπερδεμένη και είχα πολλές δυσκολίες πέρσι. Είναι ωραία να νιώθεις πως έχεις καλύτερη καθοδήγηση και αυτό γίνεται φέτος. Προφανώς με βοηθάει και μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και λέω συνεχώς στον εαυτό μου πως αδιαφορώ για το τι λένε για μένε οι άλλοι. Η καριέρα μου είναι μικρή, η ζωή είναι μικρή, οπότε δε θέλω να σπαταλάω χρόνο ανησυχώντας για τις απόψεις σας."

Ένας δημοσιογράφος έφερε στην επιφάνεια την εγκυμοσύνη της Victoria Azarenka και ρώτησε τη Bouchard αν γνώριζε πως η Λευκορωσίδα είχε κάποια τόσο σοβαρή σχέση και ετοιμαζόταν να κάνει παιδί.

Η Genie γέλασε, πριν κάνει ένα σύντομο σχόλιο και λήξει το θέμα: "Έμεινα και γω έκπληκτη, όπως ο περισσότερος κόσμος. Δε θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σ' αυτό."

Τέλος, η συζήτηση στράφηκε και στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς κάποιος ρώτησε την Καναδή για το αν είναι με το μέρος της Taylor Swift, η με το μέρος της Kim Kardashian και του Kanye West, στην πρόσφατη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια και το δημοφιλές ζευγάρι.

"Αυτή είναι πιθανότατα η δυσκολότερη ερώτηση που μου κάνατε σήμερα. Αγαπώ την Taylor Swift, λατρεύω τα τραγούδια της, θέλω να πάω στη συναυλία της και όλα αυτά. Αλλά μερικές φορές προσπαθεί να το παίξει θύμα. Αυτό πιστεύω πως έκανε και αυτή τη φορά."

Το μόνο σίγουρο από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Bouchard στην Ουάσινγκτον, είναι πως μίλησε (πολύ) λιγότερο απ' όσο συνηθίζεται για τον αγώνα που έδωσε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, για το Citi Open. Για την ιστορία, η 22χρονη Καναδή ηττήθηκε στον 1ο γύρο της διοργάνωσης των 250.000 δολαρίων, από την Camila Giorgi, με 7-5, 6-4.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Bouchard:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots