WTA
Πρώτη προπόνηση μετά από 8 μήνες για την Bouchard (vid)

 
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard © TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul
tn team Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - 14:55

H Eugenie Bouchard έκανε την πρώτη της προπόνηση στο court μετά από 8 μήνες και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

"Η πρώτη μπάλα που χτυπάω εδώ και 8 μήνες! Η μέρα επιτέλους έφτασε! Δεν μπορώ να το πιστέψω!" έγραψε χωρίς να κρύψει τον μεγάλο της ενθουσιασμό η Eugenie Bouchard, η οποία είναι εκτός γηπέδων από τον Μάρτιο.

Στη δημοσίευσή της, που μοιράστηκε μέσω του Tik Tok και του Instagram, η 27χρονη Καναδή χτυπάει ένα forehand και πέφτει στο έδαφος για να το πανηγυρίσει.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genie Bouchard (@geniebouchard)

Η χρονιά αυτή ήταν πολύ άτυχη για την Genie, που συμμετείχε μόνο σε 4 τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου και του Australian Open. Είχε αρχίσει να βρίσκει το τένις της και έφτασε μέχρι τον τελικό στο 250άρι της Γουαδαλαχάρα, όμως στο επόμενο τουρνουά της, στο Μοντερρέι, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο μετά την ήττα της στον 1ο γύρο από τη Lin Zhu. Αυτός έμελλε να είναι και ο τελευταίος αγώνας της, αφού έως το τέλος της χρονιάς όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά δεν μπόρεσε καν να προπονηθεί.

Το πότε θα επιστρέψει στη δράση η Bouchard είναι άγνωστο, αλλά το γεγονός πως έχει αρχίσει να παίζει στο γήπεδο είναι σίγουρα ενθαρρυντικό. Αυτή τη στιγμή η Καναδή βρίσκεται στο Νο.251 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θυμίζουμε πως το 2014, στην ηλικία των 21 ετών, είχε φτάσει στο Νο.5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots