WTA
To πρόγραμμα της Σάκκαρη στο χώμα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Clément Mahoudeau/FFT
tn team Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 - 11:33

Σε 4 τουρνουά - όλα πολύ σημαντικά - αναμένεται να αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Δείτε τα αναλυτικά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο Top 5 και έχει βλέψεις ακόμα και για το Νο.1 του κόσμου, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν από την Στουτγκάρδη.

Το Porsche Tennis Grand Prix, που θα γίνει από τις 18 έως τις 24 Απριλίου, ανήκει στην κατηγορία WTA 500 και θα γίνει σε κλειστά γήπεδα, με την παρουσία των περισσότερων εκ των κορυφαίων, όπως οι Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Anett Kontaveit, Karolina Pliskova, Ons Jabeur και Angelique Kerber.

Στην Στουτγκάρδη η Μαρία έχει περιθώρια για να κερδίσει αρκετούς βαθμούς, αφού πέρσι είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο από την Petra Kvitova.

Θα ακολουθήσουν τα δυο 1000άρια σε Μαδρίτη και Ρώμη, όπου επίσης η 26χρονη Ελληνίδα θα έχει πολλά περιθώρια για να βελτιώσει τη συγκομιδή της. Στη Μαδρίτη είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο πέρσι, ενώ στη Ρώμη στον 2ο γύρο.

Τέλος, η χωμάτινη σεζόν της Μαρίας θα ολοκληρωθεί στο Παρίσι και στο Roland Garros, όπου πέρσι είχε κάνει το πρώτο μεγάλο breakthrough, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

To πρόγραμμα της Σάκκαρη στο χώμα:
18-24 Απριλίου Porsche Tennis Grand Prix Στουτγκάρδη WTA 500
28 Απριλίου - 7 Μαΐου Madrid Open Μαδρίτη WTA 1000
9-15 Μαΐου Internazionali BNL d' Italia Ρώμη WTA 1000
22 Μαΐου - 5 Ιουνίου Roland Garros Παρίσι Grand Slam

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots