Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Aliassime, κέρδισε και τον Thiem (pic)

 
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Aliassime, κέρδισε και τον Thiem (pic)
tn team Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 21:25

Νέα καλή εμφάνιση από τον Felix Auger-Aliassime, ο οποίος επικράτησε και του Dominic Thiem στο τουρνουά επίδειξης World Tennis League στο Ντουμπάι, χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στην ομάδα του.

Στη 4η μέρα της μικτής διοργάνωσης, με παίκτες από την ATP και WTA, αντιμέτωπες ήρθαν οι ομάδες Hawks και Kites.

Οι Hawks αποτελούνται από τους Alexandrer Zverev, Elena Rybakina, Dominic Thiem και Anastasia Pavlyuchenkova, ενώ την ομάδα των Kites στελεχώνουν οι, Felix Auger-AliassimeIga SwiatekHolger Rune, Eugenie Bouchard και Sania Mirza.

H αυλαία άνοιξε με το παιχνίδι διπλών μεταξύ των, Elena Rybakina και Alexander Zverev για τους Hawks, κόντρα στους, Sania Mirza και Felix Auger-Aliassime για τους Kites.

Ο Zverev με την Rybakina, νίκησαν με 7-5, 3-6, [10-5].

Στο 2ο ματς, για τους Hawks έπεσε στη μάχη η Anastasia Pavlyuchenkova απέναντι στη κορυφαία τενίστρια αυτή τη περίοδο Iga Swiatek, η οποία εκπροσωπεί την ομάδα των Kites.

H Πολωνή Νο.1 στον κόσμο κέρδισε με 6-4, 6-3, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της στις νίκες και δίνοντας πλεονέκτημα στα συνολικά games με 23-19.

Στο τελευταίο ματς της ημέρα ο Felix Auger-Aliassime μπήκε ξανά στο γήπεδο για την ομάδα των Hawks, αντικαθιστώντας τον Holger Rune που δεν ένιωθε καλά, ενώ για τους Kites μονομάχησε ο Dominic Thiem.

O Καναδός τενίστας ήταν πιο κομβικός στα κρίσιμα σημεία, πετυχαίνοντας τη νίκη με 7-6 (2), 7-6 (6) σε βάρος του Thiem, δίνοντας παράλληλα και τη νίκη στην ομάδα του Hawks με 42-31 στα games.

Η βαθμολόγηση προκύπτει από τα συνολικά games που κερδίζει κάθε ομάδα σε κάθε αγώνα, ενώ η ομάδα με τα περισσότερα games στο τέλος του εκάστοτε Tie, κερδίζει μπόνους 5 πόντους. Έναν έξτρα πόντο κερδίζει επίσης στη συνολική βαθμολογία κάθε ομάδα που θα επικρατήσει σε αγώνα που έχει 3ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots