Βρίσκει τα πατήματα του ο Djokovic (vid)

 
Βρίσκει τα πατήματα του ο Djokovic (vid)
© Julien Crosnier / FFT
tn team Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 21:41

Ο Novak Djokovic βρίσκει τα πατήματα του, λίγο πριν την επιστροφή στα επίσημα ματς του νέου έτους. Αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει τη νίκη -κόντρα στον Sebastian Ofner- στον τελευταίο αγώνα της 6ης μέρας στο τουρνουά επίδειξης World Tennis League.

Ο Djokovic παρότι βρέθηκε πίσω με σετ, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή επί του Sebastian Ofner και να επικρατήσει με 6-7 (5), 6-0 [10-7], ωστόσο η νίκη του δεν λειτούργησε καταλυτικά, και η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Να σημειωθεί πως την Τετάρτη ο Nole αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον αγώνα κόντρα στον Νικ Κύργιο, γιατί δεν ένιωθε καλά.

Στο σημερινό πρόγραμμα η ομάδα των Kites ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη, κόντρα στους Falcons, με 36-26.

Οι Kites αποτελούνται από τους Felix Auger-Aliassime, Iga Swiatek, Holger Rune, Eugenie Bouchard, Sania Mirza και του alternate Sebastian Ofner. Ενώ από την άλλη πλευρά, παίκτες για την ομάδα των Falcons είναι οι, Novak Djokovic, Aryna Sabalenka, Grigor Dimitrov και Paula Badosa.

To 1o ματς της ημέρας ξεκίνησε με τους Sania Mirza και Holger Rune να πέφτουν στην αρένα για την ομάδα τον Kites, κόντρα στους Paula Badosa και Grigor Dimitrov για τους Falcons. Το δίδυμο Mirza-Rune κέρδισαν στο τέλος με σκορ, 6-2, 4-6 [10-5].

Στο 2ο ματς του προγράμματος το Νο.1 του κόσμου στις γυναίκες Iga Swiatek μπήκε στο γήπεδο για την ομάδα των Kites, ενώ για την ομάδα των Falcons αγωνίστηκε η Aryna Sabalenka. Η Swiatek ήταν αυτή που έκανε την διαφορά και νίκησε με 6-1, 6-3.

Στο τέλος της 6ης ημέρας ακολούθησε η μάχη του Novak Djokovic με τον Sebastian Ofner.

Αύριο θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των Kites και Hawks (Alexander Zverev, Elena Rybakina, Dominic Thiem και Anastasia Pavlyuchenkova) καθώς αυτές οι 2 ομάδες μάζεψαν τα περισσότερα games στη τελική συγκομιδή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots