WTA
Ξανά στο Top 30 η Σάκκαρη

 
Ξανά στο Top 30 η Σάκκαρη
Ξανά στο Top 30 η Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 7:23

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Στο Νο. 4 του κόσμου ανέβηκε η Simona Halep, μετά την κατάκτηση του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε ως τον 3ο γύρο του Wimbledon πριν από 2 εβδομάδες, κέρδισε 2 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα και επέστρεψε στο Νο. 30, μια θέση χαμηλότερα από το career high της.

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon, Simona Halep, κέρδισε 3 θέσεις και επέστρεψε στο Νο. 4 του κόσμου. Η κορυφαία τριάδα δεν άλλαξε, με την Ashleigh Barty να είναι στο Νο. 1, τη Naomi Osaka στο Νο. 2 και την Karolina Pliskova στο Νο. 3.

Στην 5η θέση βρίσκεται η Kiki Bertens, στην 6η η Petra Kvitova, ενώ το Top 10 συμπληρώνουν οι Elina Svitolina (No. 7), Sloane Stephens (No. 8), Serena Williams (No. 9) και Aryna Sabalenka (No. 10), που κέρδισαν από μια θέση.

Το career high τους βελτίωσαν 4 παίκτριες στο Top 30. Η Qiang Wang κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο. 14, η Petra Martic κέρδισε 4 θέσεις και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο. 20, ενώ οι ταλαντούχες Amanda Anisimova και Sofia Kenin βρίσκονται στο Νο. 23 και στο Νο. 27 του κόσμου αντίστοιχα.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots