WTA
Σάκκαρη: "Μην ξεχνάμε πως είμαι Σπαρτιάτισσα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Μην ξεχνάμε πως είμαι Σπαρτιάτισσα" (vid)
Σάκκαρη: "Μην ξεχνάμε πως είμαι Σπαρτιάτισσα" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 - 6:10

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την απίστευτη ανατροπή που πραγματοποίησε απέναντι στην Elina Svitolina στο Σαν Χοσέ, τον καθοριστικό ρόλο του Tom Hill σε αυτή, καθώς και τα επιτεύγματά της, που δείχνουν πως μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες.

"Δεν ξέρω που βρήκα αυτή τη δύναμη, πιθανότατα την είχα βαθιά μέσα μου, είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη. Έπαιζα κακό τένις. Δεν κινιόμουν, δεν αντιδρούσα καθόλου. Αλήθεια δεν ξέρω πως κατάφερα να αφυπνήσω", δήλωσε η Σάκκαρη, μετά από την επική ανατροπή της επί της Svitolina στα προημιτελικά του Silicon Valley Classic.

Η Ελληνίδα παίκτρια ήταν πίσω με 1-6, 1-4, όταν μπήκε στο court o προπονητής της, Tom Hill, και της θύμισε πως πριν κερδίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο Ραμπάτ νωρίτερα αυτή τη χρονιά, είχε βρεθεί σε μια παρόμοια κατάσταση.

"Όταν ο Tom μπήκε στο court και μου θύμιζε συνεχώς τι συνέβη στο Ραμπάτ, στον τελικό με την (Johanna) Konta -ήμουν πίσω με 1-4, με διπλό break- σκέφτηκα πως μπορούσα να το κάνω ξανά, το έκανα ήδη μια φορά, μπορούσα να το κάνω δυο. Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί."

Αυτή ήταν η 3η Top 10 νίκη στη φετινή σεζόν για τη Σάκκαρη, που δείχνει ικανή να κοντράρει και να κερδίζει σε πολλές περιπτώσεις τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου, στα μεγάλα γήπεδα.

"Είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Αλλά είναι και μια απόδειξη στον εαυτό μου πως μπορώ να είμαι με τις κορυφαίες, μπορώ να φτάσω εκεί αργά ή γρήγορα, τουλάχιστον ξέρω πως μπορώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots