WTA
Ρεβάνς η Serena, εγκατέλειψε η Halep (vids)

 
Ρεβάνς η Serena, εγκατέλειψε η Halep (vids)
Ρεβάνς η Serena, εγκατέλειψε η Halep (vids)
tennisnews team Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 7:35

H Serena Williams κέρδισε τη Naomi Osaka στον επαναληπτικό του τελικού του US Open, ενώ η Simona Halep αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να πάρει μια μεγάλη πρόκριση η Marie Bouzkova.

Πριν από ένα χρόνο, η Naomi Osaka είχε γράψει ιστορία κατακτώντας το US Open, η Serena Williams ωστόσο είχε επισκιάσει το γεγονός με το ξέσπασμα που είχε προς τον διαιτητή του τελικού.

Οι δυο παίκτριες συναντήθηκαν ξανά τα ξημερώματα του Σαββάτου και η Αμερικανίδα ήταν αυτή τη φορά η νικήτρια, κερδίζοντας την κατά 16 χρόνια νεότερή της Osaka, με 6-3, 6-4.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, καθώς δεν απειλήθηκε με break point, πετυχαίνοντας 12 άσους και 31 winners. Κάνοντας ένα break στο 8ο game του 1ου σετ (5-3) και ακόμα ένα στο 3ο game του 2ου σετ (6-3, 2-1), η Αμερικανίδα δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 17 λεπτά.

Στα ημιτελικά του Rogers Cup, η Serena θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας, τη Marie Bouzkova, που συνεχίζει την τρομερή της πορεία στο Τορόντο, έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά της από τα προκριματικά.

Η 21χρονη Τσέχα πήρε το 1ο σετ από τη Simona Halep με 6-4 και η Ρουμάνα εγκατέλειψε μετά απ' αυτό, εξαιτίας τραυματισμού χαμηλά στο αριστερό της πόδι.

Ακόμα δυο πολύ νέες παίκτριες θα βρεθούν στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό. Η 19χρονη Bianca Andreescu, κέρδισε την Karolina Pliskova με 6-0, 2-6, 6-4 και έγινε η πρώτη Καναδή στα τελευταία 50 χρόνια της διοργάνωσης, που θα είναι στα ημιτελικά.

Εκεί θα συναντήσει την 20χρονη Sofia Kenin, που πέτυχε επίσης μια πολύ μεγάλη πρόκριση, κερδίζοντας την Elina Svitolina με 7-6 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots