WTA
Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι

 
Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι
Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι
tennisnews team Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 21:56

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μόνο 3 games από την Camila Giorgi, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Ιταλίδας με 6-3, 6-0 και πήρε σε μια κάτι περισσότερο από μια ώρα την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Western & Southern Open.

Και οι δυο παίκτριες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έγιναν break στα 5 πρώτα games, 3 για τη Σάκκαρη και 2 για την Giorgi. Η Μαρία ήταν η πρώτη που κράτησε το σερβίς της, για να προηγηθεί με 4-2, ενώ έκανε ένα ακόμη break στο 9ο game και ολοκλήρωσε το σετ με 6-3.

Παίζοντας χωρίς καμιά πίεση, η Μαρία κυριάρχησε στο 2ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα με 8 συνεχόμενα κερδισμένα games και να "κλειδώσει" την πρόκριση σε 63 λεπτά.

Μετά τις ήττες της στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ και στον 1ο γύρο του Τορόντο, η Μαρία επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε ένα εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Σινσινάτι. Εκεί θα συναντήσει την Petra Kvitova, στην πρεμιέρα της Τσέχας στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots