WTA
2 θέσεις ψηλότερα η Σάκκαρη - ανεβαίνει η Παπαμιχαήλ

 
2 θέσεις ψηλότερα η Σάκκαρη - ανεβαίνει η Παπαμιχαήλ
2 θέσεις ψηλότερα η Σάκκαρη - ανεβαίνει η Παπαμιχαήλ
tennisnews team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 9:38

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο. 31 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την πολύ καλή εβδομάδα της στο Σινσινάτι, ενώ βελτίωσε ξανά το career high της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε 12 θέσεις.

Η Σάκκαρη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Western & Southern Open την προηγούμενη εβδομάδα στο Σινσινάτι, κερδίζοντας μεταξύ άλλων τις Petra Kvitova και Aryna Sabalenka.

Μετά και την επιτυχημένη της πορεία στο τουρνουά του Οχάιο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε 2 θέσεις και ανέβηκε στο Νο. 31 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Νο. 221 του κόσμου βρίσκεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έχασε 7 θέσεις αυτή την εβδομάδα. Η 22χρονη Βαλεντίνη, θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό του US Open αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της σήμερα, απέναντι στην Maddison Inglis.

12 θέσεις ακόμα κέρδισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που παραμένει σε ανοδική πορεία. Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της και βελτίωσε ξανά το career high της, κατά 8 θέσεις.

Στην κατάταξη της WTA βρίσκονται επίσης οι Ελένη Κορδολαίμη, Σαπφώ Σακελλαρίδη, Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, Ελένη Μτσεντλίτζε και Άννα Αρκαδιανού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots