WTA
Θα επιστρέψει στο Ώκλαντ η Serena (vid)

 
Θα επιστρέψει στο Ώκλαντ η Serena (vid)
Θα επιστρέψει στο Ώκλαντ η Serena (vid)
tennisnews team Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 11:50

Η χρονιά έχει πολλές δυσκολίες για τη Serena Williams, που σίγουρα πάντως δεν σκέφτεται να "κρεμάσει" τη ρακέτα της, έχοντας ήδη ανακοινώσει το πρώτο της τουρνουά για το 2020. 

Η Serena έχει φτάσει στην πηγή 3 φορές όσον αφορά τη διεκδίκηση του 24ου Grand Slam τίτλου της μετά την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν ήπιε ποτέ νερό, χάνοντας και στους 3 τελικούς που έπαιξε, σε Wimbledon (2018, 2019) και US Open (2018).

Επιπλέον, πολλά ήταν τα προβλήματα που είχε πνευματικά και σωματικά στις 2 τελευταίες σεζόν, με πιο πρόσφατο τον τραυματισμό που είχε στην πλάτη της στο Τορόντο, που την ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Rogers Cup και το Western & Southern Open.

Θα είναι υγιής μέχρι το US Open σύμφωνα με την ομάδα της, ενώ απ' ότι φαίνεται όλα αυτά τα εμπόδια δε θα σταματήσουν την 38χρονη Αμερικανίδα, στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στις μεγάλες επιτυχίες.

Ήδη προγραμματίζει την προετοιμασία της για το Australian Open του 2020 και όπως ανακοινώθηκε από το ASB Classic, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την επόμενη σεζόν στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

"Καλωσήρθες πίσω στο ASB Classic, Serena Williams! Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος, με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 23 Grand Slam, των 72 WTA τίτλων και των 319 εβδομάδων στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, η Serena, θα επιστρέψει το 2020", ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στο Twitter. 

Μόνο μια φορά είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο Ώκλαντ η Serena, το 2017, όταν είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο από τη Madison Brengle.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots