WTA
McEnroe: "Η Σάκκαρη μπορεί να αποτελέσει απειλή"

 
McEnroe: "Η Σάκκαρη μπορεί να αποτελέσει απειλή"
McEnroe: "Η Σάκκαρη μπορεί να αποτελέσει απειλή"
tennisnews team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 18:40

Ο John McEnroe ανέπτυξε στο Eurosport τις σκέψεις του για τη Μαρία Σάκκαρη ενόψει του US Open. 

Η Σάκκαρη κατέκτησε φέτος τον πρώτο της τίτλο στο χωμάτινο τουρνουά του Ραμπάτ, ενώ λίγο πριν το US Open πραγματοποίησε και μια πολύ καλή πορεία στο Σινσινάτι, δείχνοντας πως μπορεί να κερδίσει τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου και στις γρηγορότερες επιφάνειες.

Ο McEnroe πιστεύει πως το παιχνίδι της Ελληνίδας παίκτρια ταιριάζει πιο πολύ στις χωμάτινες επιφάνειες και θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να το προσαρμόσει στα σκληρά γήπεδα, αλλά αναγνωρίζει την εργατικότητά της και πως είναι μια από τις παίκτριες με την καλύτερη σωματική κατάσταση στο tour, με αποτέλεσμα να τη θεωρεί σημαντική απειλή για οποιαδήποτε παίκτρια.

Αναλυτικά όλα όσα είπε για τη Μαρία ο κάτοχος 7 Grand Slam τίτλων: "Πιστέυω πως οι περισσότερες επιτυχίες της ως τώρα ήταν στο χώμα. Την παρακολούθησα αυτό το καλοκαίρι και είδα πως προσπαθεί να ερμηνεύσει και να προσαρμόζει το παιχνίδι της, φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά στο να μαθαίνει και μπορεί να αποτελέσει απειλή.

Θα με εκπλήξει αν καταφέρει να φτάσει μακριά στο US Open, αλλά νομίζω ότι μαθαίνει συνεχώς και πως έχει γίνει ήδη καλύτερη παίκτρια. Είναι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση και πιστεύω θα κερδίσει κάποιους αγώνες. Αλλά θα πρέπει το παιχνίδι της να είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στα σκληρά γήπεδα. Νομίζω πως ακόμα μαθαίνει και ακόμα εξελίσσει το παιχνίδι της."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots