WTA
Συνεχίζει το σερί της η Serena (vid)

 
 Συνεχίζει το σερί της η Serena (vid)
Συνεχίζει το σερί της η Serena (vid)
tennisnews team Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 8:29

H Serena Williams έδωσε συνέχεια στο σπουδαίο σερί που τρέχει ενάντια στη Maria Sharapova, καθώς κέρδισε τη Ρωσίδα για 19η διαδοχική φορά και για 20ή συνολικά στην καριέρα της.

Στον αγώνα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την 1η μέρα του φετινού US Open, η Serena συνέτριψε τη Sharapova με 6-1, 6-1, κάτω από τους προβολείς του Arthur Ashe Stadium.

Η 37χρονη Αμερικανίδα πέτυχε 16 winners και έκανε 12 αβίαστα λάθη, για να αξιοποιήσει τις 5 από τις 6 ευκαιρίες που είχε για break και να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της σε 59 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 19η διαδοχική νίκη της Serena απέναντι στη Sharapova, συνεχίζοντας το τρομερό σερί που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στη Ρωσίδα.

Συνολικά έχει 20 νίκες σε 22 αναμετρήσεις κόντρα στη "Masha", σε ένα rivalry που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2004 και η Ρωσίδα δεν έχει πετύχει καμιά νίκη από το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Στον 2ο γύρο του US Open, η Serena θα αντιμετωπίσει την κατά 20 χρόνια μικρότερή της, Caty McNally, που αξιοποίησε τη wild card που πήρε από τη USTA και επιβλήθηκε της Timea Bacsinszky με 6-4, 6-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε Grand Slam διοργάνωση για τη 17χρονη Αμερικανίδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots