WTA
Νίκη για Σάκκαρη και Tomljanovic

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 2:50

H Μαρία Σάκκαρη και η Ajla Tomljanovic κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα στο διπλό και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του US Open.

Σάκκαρη και Tomljanovic επέστρεψαν από σετ πίσω και κέρδισαν τις Natela Dzalamidze και Elena Rybakina, με 6-7 (2), 6-4, 7-5.

Η Σάκκαρη και η συμπαίκτριά της έχασαν ένα set point στο 5-6, 30-40 του 1ου σετ και στη συνέχεια το έχασαν στο tie-break με 7-2. Επίσης βρέθηκαν σε μια πολύ δύσκολη θέση, καθώς ήταν πίσω με break στο 2-0 του 2ου σετ.

Πέρασαν ωστόσο στην αντεπίθεση και "γύρισαν" το παιχνίδι. Ισοφάρισαν σε 2-2 και με νέο break πέρασαν μπροστά με 4-3 στο 2ο σετ. Στο 9ο game είχαν 3 χαμένα set point και τελικά έκλεισαν το σετ στο 10ο game, στο 5ο set point τους συνολικά.

Στο 3ο σετ ήταν καθαρά καλύτερες και "ξέφυγαν" με double break στο 5-2. Οι Dzalamidze και Rybakina έδωσαν παράταση στην αγωνία καθώς πήραν και τα 2 break πίσω για να ισοφαρίσουν σε 5-5, αλλά Σάκκαρη και Tomljanovic έκαναν νέο break και τελικά κατέκτησαν το αποφασιστικό σετ με 7-5.

Στον 2ο γύρο του US Open, Σάκκαρη και Tomljanovic θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Anna-Lena Friedsam και Laura Siegemund.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots