WTA
Για πρώτη φορά στο Linz η Σάκκαρη

 
Για πρώτη φορά στο Linz η Σάκκαρη
Για πρώτη φορά στο Linz η Σάκκαρη
tennisnews team Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:34

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Linz της Αυστρίας για πρώτη φορά στην καριέρα της και οι διοργανωτές του Upper Austria Ladies Linz την καλωσορίζουν στα ελληνικά!

Με ένα tweet στα ελληνικά, το WTA τουρνουά του Linz καλωσορίζει τη Μαρία Σάκκαρη στην αυστριακή πόλη, όπου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε μερικές εβδομάδες (7-13 Οκτωβρίου).

Η Μαρία, ενώ βρισκόταν ήδη στη Σεούλ, απέσυρε πριν μερικές ημέρες τη συμμετοχή της από το Korea Open και από το Wuhan Open, εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον καρπό της.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για θεραπεία και αναχώρησε ξανά για την ανατολική Ασία και συγκεκριμένα για το Πεκίνο, όπου θα γίνει το σημαντικότερο τουρνουά του Asian swing την επόμενη εβδομάδα, το China Open.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στο Linz και έπειτα στο Kremlin Cup στη Μόσχα (14-20 Οκτωβρίου), καθώς έχασε αρκετό έδαφος και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να προκριθεί στο WTA Elite Trophy, που θα γίνει στο Zhuhai της Κίνας στο τέλος του Οκτωβρίου και αποτελεί βασικό στόχο της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots