WTA
Νέα "πρέσβειρα" της Porsche η Σάκκαρη (pics)

 
Νέα "πρέσβειρα" της Porsche η Σάκκαρη (pics)
Νέα "πρέσβειρα" της Porsche η Σάκκαρη (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 - 19:19

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο.30 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρία Σάκκαρη, είναι η νέα brand ambassador της Porsche στην Ελλάδα!

"Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ και η Porsche Hellas με χαρά και υπερηφάνεια υποδέχονται την Μαρία Σάκκαρη στην οικογένεια της Porsche. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είναι η νέα brand ambassador για την Porsche στην Ελλάδα, καθώς στο πρόσωπο της Μαρίας, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά μας", όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου.

"Ευχαριστώ το team της Porsche Hellas που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία", δήλωσε η Σάκκαρη, που σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου τόνισε επίσης ότι αποτελεί προνόμιο η συνεργασία της με την Porsche Hellas, καθώς η Porsche είναι πάντοτε γι' αυτή το dream car και είναι ευτυχής που θα συνδέσει το όνομα της με την Porsche.

Στο άμεσο μέλλον θα έρθουν μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες από την κοινή πορεία της Porsche Hellas και της Μαρίας, στην οποία η γνωστή εταιρεία εύχεται ολόψυχα πολλές επιτυχίες στη συνέχή προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots