WTA
Κέρδισε μια θέση η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 11:18

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.29 της παγκόσμιας κατάταξης. Τρεις θέσεις κέρδισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που βελτίωσε ξανά το career high της.

Η Σάκκαρη παραμένει σταθερά στο Top30 της παγκόσμιας καταταξης και αυτή την εβδομάδα κέρδισε μάλιστα μια θέση, παρόλο που έχει να αγωνιστεί από το US Open. Βρίσκεται έτσι στο Νο.29 του κόσμου, δυο θέσεις χαμηλότερα από το career high της.

Δεύτερη Ελληνίδα είναι πάντα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που υποχώρησε όμως στο Νο.243, 13 θέσεις χαμηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ κοντά της βρίσκεται πλέον η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε ακόμα 3 θέσεις και βελτίωσε ξανά το career high της, φτάνοντας στο Νο.258.

Η Ελένη Κορδολαίμη ακολουθεί, η οποία κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.684 του κόσμου. Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου μοιράζονται το Νο.1041, ενώ η Ελένη Μτσεντλίτζε βρίσκεται στο Νο.1073, 58 θέσεις ψηλότερα. Στο Νο.1267 βρίσκεται τέλος η Άννα Αρκαδιανού, η οποία άφησε πίσω της 7 θέσεις.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots