WTA
Νέος προπονητής για την Osaka

 
Νέος προπονητής για την Osaka
Νέος προπονητής για την Osaka
tennisnews team Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 5:42

Η Naomi Osaka θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Australian Open τον επόμενο μήνα με νέο προπονητή στο πλευρό της.

Η 21χρονη Γιαπωνέζα ανακοίνωσε την πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία της με τον Wim Fissette, που θα είναι ο προπονητής το 2020.

Η Osaka, η οποία έχει περάσει ήδη από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει 2 Grand Slam τίτλους, δούλεψε συνολικά με 3 προπονητές την προηγούμενη σεζόν.

Στην αρχή της χρονιάς ήταν με τον Sascha Bajin, οι δρόμοι τους όμως "χώρισαν" μετά την κατάκτηση του Australian Open. Στη συνέχεια η νεαρή Γιαπωνέζα προσέλαβε τον Jermaine Jenkins, πρώην παρτενέρ χτυπημάτων της Venus Williams, ενώ στο τέλος της χρονιάς δούλεψε με τον πατέρα της, Leonard Francois.

Ο Fissette έχει αρκετή εμπειρία στο WTA Tour στην προπονητική του καριέρα, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν με τις Kim Clijsters, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Simona Halep, Johanna Konta, Sara Errani και Sabine Lisicki. 

Η Osaka θα ξεκινήσει τη σεζόν της από το Μπρίσμπεϊν και το Brisbane International, που θα γίνει την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots