WTA
Σάκκαρη: Με Osaka o πρώτος αγώνας στο 2020

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 Photography
tennisnews team Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 - 10:15

Μια μεγάλη πρόκληση με το καλημέρα περιμένει τη Μαρία Σάκκαρη, καθώς στον πρώτο της αγώνα στη νέα σεζόν, θα αντιμετωπίσει τη Naomi Osaka. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Brisbane International.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Γιαπωνέζα, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη και πρωταθλήτρια δυο Grand Slam τουρνουά, για τον 1ο γύρο του Brisbane International, στην πρεμιέρα της στο Μπρίσμπεϊν και στη σεζόν του 2020.

Θεωρητικά και βάσει κατάταξης, είναι η χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσε να έχει για τον 1ο γύρο, καθώς οι δυο πρώτες του ταμπλό, Ashleigh Barty και Karolina Pliskova, πήραν bye για τον 2ο γύρο. Επομένως, η Osaka, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, έχει την καλύτερη θέση από τις παίκτριες που θα ξεκινήσουν το τουρνουά στον 1ο γύρο. 

Η νικήτρια αυτής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Sofia Kenin και Anastasija Sevastova, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το τμήμα της Kiki Bertens, η οποία στην πρεμιέρα της θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πολύ ταλαντούχα Dayana Yastremska.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η Ashleigh Barty, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει στον δικό της πρώτο αγώνα για τη χρονιά τη Maria Sharapova, αν η Ρωσίδα ξεπεράσει το εμπόδιο που θα έχει από παίκτρια από τα προκριματικά, στον 1ο γύρο.

Πολλά δυνατά παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για τον 1ο γύρο, καθώς η Petra Kvitova θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, η Elina Svitolina την Danielle Collins, η Angelique Kerber τη Samantha Stosur και η Johanna Konta την Barbora Strycova.

Η κλήρωση του Bribsane International

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots