WTA
Brisbane International: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 Photography
tennisnews team Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 - 10:49

Τα ξημερώματα της Τρίτης θα πραγματοποιήσει την πρώτη της αναμέτρηση για τη νέα σεζόν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Μπρίσμπεϊν τη Νο.3 παίκτρια της παγκόσμιας κατάταξης, Naomi Osaka.

Η πολύ δύσκολη πρεμιέρα της Μαρίας στο Brisbane International και στο 2020, θα ξεκινήσει περίπου στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας την Τρίτη. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του κεντρικού σταδίου, με το πρώτο, ανάμεσα στην Sloane Stephens και στην Ludmilla Samsonova, να ξεκινάει στις 03:00 τα ξημερώματα.

Περίπου στις 07:00 το πρωί, θα γίνει ακόμα ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, ανάμεσα στην Kiki Bertens και στην Dayana Yastremska. Στις 09:00 η Petra Kvitova θα πραγματοποιήσει την επίσης δύσκολη πρεμιέρα της απέναντι στην πολύ δυνατή Anastasia Pavlyuchenkova, ενώ στον αγώνα που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Brisbane International, η Maria Sharapova θα παίξει με την Jennifer Brady, που προέρχεται από τα προκριματικά.

Θυμίζουμε πως αν η Sharapova ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας qualifier, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, που πήρε με bye την πρόκριση. Η Σάκκαρη αν κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Osaka, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη Sofia Kenin, που κέρδισε σήμερα την Anastasija Sevastova με 7-6 (1), 6-4.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (07/01):

Stadium Court:
03:00 Sloane Stephens v Ludmilla Samsonova
05:00 Maria Sakkari v Naomi Osaka
07:00 Kiki Bertens v Dayana Yastremska
09:00 Anastasia Pavlyuchenkova v Petra Kvitova
11:00 Maria Sharapova v Jennifer Brady

Show Court 2:
03:00 Marie Bouzkova v Madison Keys
05:00 Donna Vekic v Yulia Putintseva
07:00 Anett Kontaveit v Su-wei Hsieh

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots