WTA
Στα ημιτελικά του Ώκλαντ η Serena (vids)

 
Serena Williams
Serena Williams © Youtube/WTA
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 12:47

H Serena Williams κέρδισε και τη Laura Siegemund στο Ώκλαντ, για να προκριθεί στα ημιτελικά του ASB Classic. Εκεί θα βρίσκεται και η Caroline Wozniacki, με την οποία κατάφεραν να προκριθούν επίσης και στον τελικό του διπλού.

Η Serena επικράτησε της Siegemund με 6-4, 6-3 σε 88 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του ASB Classic στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Η 38χρονη Αμερικανίδα δεν απειλήθηκε με break point σε ολόκληρο το 1ο σετ, ωστόσο βρέθηκε πίσω με 1-3, 0-40 στο 2ο σετ και μια ανάσα μακριά από το double break εις βάρος της. Έσωσε την κατάσταση, κρατώντας το σερβίς της για το 2-3 και έκτοτε άλλαξε όλο το σετ, κερδίζοντας 5 διαδοχικά game για να φτάσει στο 6-3 και να ολοκληρώσει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 28 λεπτά.

Στα ημιτελικά της International διοργάνωσης του Ώκλαντ, η Serena θα αντιμετωπίσει την κατά 20 χρόνια νεότερή της Amanda Anisimova, που κέρδισε την Eugenie Bouchard με 6-2, 3-6, 6-4, έπειτα από έναν πολύ κλειστό προημιτελικό.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Caroline Wozniacki, που τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στο προτελευταίο τουρνουά της καριέρας της. Η Wozniacki επιβλήθηκε της Julia Goerges με 6-1, 6-4 και θα συναντήσει στον άλλον ημιτελικό την Jessica Pegula, που κέρδιζε την Alize Cornet με 6-0, 3-2, όταν η τελευταία εγκατέλειψε.

Wozniacki και Serena συνεχίζουν την πορεία τους και στο διπλό, πηγαίνοντάς τα φανταστικά στην πρώτη τους συνεργασία. Απέκλεισαν και τις Βελγίδες Kirsten Flipkens και Alison Van Uytvanck με 7-6 (9), 6-2, για να μπουν στον τελικό του τουρνουά, χωρίς να έχουν κανένα χαμένο σετ. Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν 4 Αμερικανίδες παίκτριες, οι Asia Muhammad και Taylor Townsend, ενάντια στις Coco Gauff και Caty McNally.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots