WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 - 14:22

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του St. Petersburg Ladies' Trophy, όπου θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Μαρία Σάκκαρη, Petra Kvitova, Belinda Bencic, Kiki Bertens, Johanna Konta και Marketa Vondrousova.

Η Μαρία βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό της indoor διοργάνωσης της Αγίας Πετρούπολης και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε παίκτρια από το ταμπλό των προκριματικών, το οποίο είναι αρκετά δυνατό. Στον 2ο γύρο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πιθανή αντίπαλη την πρωταθλήτρια του Roland Garros του 2017, Jelena Ostapenko, που και εκείνη θα παίξει με qualifier στην πρεμιέρα της. 

Στα προημιτελικά, το τμήμα της Μαρίας στο ταμπλό διασταυρώνεται με τo No.1 του τουρνουά, Belinda Bencic, ενώ στα ημιτελικά με τις Johanna Konta και Elena Rybakina. Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται τα ονόματα των Kiki Bertens, Petra Kvitova, Marketa Vondrousova και Donna Vekic.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζευγάρι των Vondrousova και Ajla Tomljanovic, σε ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια του 1ου γύρου, όπως και αυτό της Anastasija Sevastova, με την Caroline Garcia.

Αναλυτικά η κλήρωση του St. Petersburg Ladies Trophy

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots