WTA
"Καραντίνα" για 6 εβδομάδες η Serena (vid)

 
"Καραντίνα" για 6 εβδομάδες η Serena (vid)
"Καραντίνα" για 6 εβδομάδες η Serena (vid)
tennisnews team Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 22:49

Μέσα από μια δημοσίευσή της στα social media, η Serena Williams εξηγεί πως σκοπεύει να βάλει τον εαυτό της σε καραντίνα για τις επόμενες 6 εβδομάδες, ώστε να μη διακινδυνέψει την προσωπική της υγεία, αλλά και των γύρω της.

Η Serena Williams δεν πρόκειται να ρισκάρει και να εκθέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο στον νέο κορωνοϊό που βρίσκεται σε έξαρση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη τον τελευταίο μήνα.

Η Αμερικανίδα, η οποία έχει και ιστορικό υγείας, αφού κατά τη διάρκεια της γέννας της έπασχε πνευμονική εμβολή και κινδύνεψε ακόμα και να χάσει τη ζωή της, ανακοίνωσε την απόφασή της μέσα από το Instagram, παρακινώντας έτσι και τους θαυμαστές της να προσέχουν.

"Θα περάσω τις επόμενες 6 εβδομάδες στην απομόνωση. Με το να είμαι σύζυγος. Με το να είμαι μητέρα. Μαγειρεύοντας. Καθαρίζοντας. Καθαρίζοντας για την Άνοιξη. Βάζοντας μάσκα προσώπου. Κάνοντας make-up tutorials. Θα σας ενημερώνω για το πως πηγαίνει. Μείνετε ασφαλείς όλοι. Αυτό είναι σοβαρό", έγραψε η Serena στη σελίδα της στο Instagram.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots