WTA
Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών στην Τσεχία

 
Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών στην Τσεχία
Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών στην Τσεχία
tennisnews team Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 - 15:07

Η Τσεχία προστέθηκε στις χώρες που θα διοργανώσουν τουρνουά κορυφαίου επιπεδου στο τέλος του μήνα, καθώς σε αυτό αναμένεται να δώσουν τους πρώτους αγώνες μετά το lockdown παίκτριες όπως η Petra Kvitova και η Karolina Pliskova!

Το τουρνουά, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι καλύτερες τενίστριες της χώρας, θα γίνει το τριήμερο 26-28 Μαΐου. Εκτός από τις δυο κορυφαίες, το Νο.3 του κόσμου, Pliskova, και την κάτοχο 2 Grand Slam τίτλων, Kvitova, αναμένεται να αγωνιστούν και οι Barbora Strycova, Karolina Muchova και Kristyna Pliskova, τρεις παίκτριες που επίσης βρίσκονται στο Top 100 της WTA.

"Ανυπομονώ να παίξω σε ένα τουρνουά μετά από τόσο καιρό. Είμαι πολύ περίεργη να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε, γιατί δεν έχουμε παίξει καθόλου σε τουρνουά", είπε η Kvitova.

Όλες οι παίκτριες έμειναν αρκετές εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα, ενώ χωρίς κανέναν αγώνα είναι εδώ και περισσότερο από δυο μήνες.

"Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά της Τσεχικής Ομοσπονδίας Τένις που ετοιμάζει για τους παίκτες και τις παίκτριες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν εξαιτίας της πανδημίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Karel Tejkal, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots