WTA
"Δε γίνεται να μένουμε σε ένα ξενοδοχείο 18 ώρες"

 
"Δε γίνεται να μένουμε σε ένα ξενοδοχείο 18 ώρες"
"Δε γίνεται να μένουμε σε ένα ξενοδοχείο 18 ώρες"
tennisnews team Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 6:53

Αβέβαιη για τη συμμετοχή της στο US Open είναι απ' ότι φαίνεται και η Belinda Bencic, η οποία εξήρε το πόσο δύσκολο είναι να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να μένουν όλη μέρα στο ξενοδοχείο και να πρέπει ταυτόχρονα να παίζουν τένις στο υψηλότερο επίπεδο.

"Ακόμα σκέφτομαι αν θα πάω ή όχι στη Νέα Υόρκη. Για τους παίκτες που είναι πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη και δεν έχουν έσοδα εδώ και αρκετό καιρό, σίγουρα είναι θαυμάσιο που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ξανά. Από την άλλη μεριά όμως, δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο για 18 ώρες την ημέρα και μετά να πρέπει να δώσουμε έναν αγώνα σε υψηλό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να καθαρίζει το μυαλό μας", είπε η 23χρονη Ελβετίδα.

H Bencic πέρασε την καραντίνα στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, τη χώρα από την οποία κατάγεται, ενώ αγωνίστηκε και στο τουρνουά επίδειξης Bratislava Open, το οποίο κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα, κερδίζοντας στον τελικό τη Viktoria Kuzmova.

"Προσπάθησα να μείνω θετική όλο αυτό τον καιρό, παρά τις άσχημες ειδήσεις. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα και δεν είχα το κατάλληλο κίνητρο. Ήθελα όμως να προπονηθώ, δεν γνωρίζω το γιατί", πρόσθεσε η ημιφιναλίστ του περσινού US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots