WTA
Δεν έχει αποφασίσει για το US Open η Halep

 
Δεν έχει αποφασίσει για το US Open η Halep
Δεν έχει αποφασίσει για το US Open η Halep
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - 11:46

H Simona Halep μίλησε στους δημοσιογράφους στη Ρουμανία, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει ακόμα το πως θα κινηθεί όταν επιστρέψει στο tour, τονίζοντας ωστόσο πως της έχουν λείψει τα τουρνουά.

"Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια ξεκάθαρη απόφαση, μπορεί να ξεκινήσω από το Παλέρμο. Είναι δύσκολο χωρίς τουρνουά, μου λείπουν τα τουρνουά, γι' αυτό και ελπίζω να ταξιδέψω όταν θα έχει ξεπεραστεί ο φόβος όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί είναι κάπως ανησυχητικό", είπε η Halep σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Cluj-Napoca της Ρουμανίας.

Να σημειωθεί πως η WTA θα έχει διευρυμένη χωμάτινη σεζόν στην Ευρώπη μέχρι να ξεκινήσει το Roland Garros (27 Σεπτεμβρίου), επομένως δίνει την ευκαιρία σε παίκτριες που δεν θα ταξιδέψουν στην Αμερική, να έχουν γεμάτο πρόγραμμα από τις αρχές Αυγούστου στο χώμα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το Γαλλικό Όπεν.

"Η ζωή μου έχει αλλάξει, όλα είναι διαφορετικά. Το γεγονός όμως πως δεν ταξιδεύω πολύ είναι καλό, γιατί ξεκουράστηκα και πολύ. Ελπίζω πως αυτή η τρέλα θα τελειώσει. Μου έχει λείψει να παίζω τένις και το απολαμβάνω να αγωνίζομαι σ' αυτό το τουρνουά", πρόσθεσε αναφερόμενη στο US Open η Ρουμάνα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots