WTA
Η Collins δεν τήρησε τους κανονισμούς και αποβλήθηκε!

 
Η Collins δεν τήρησε τους κανονισμούς και αποβλήθηκε!
Η Collins δεν τήρησε τους κανονισμούς και αποβλήθηκε!
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 15:03

Η Danielle Collins, η οποία πρίν λίγες εβδομάδες είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Novak Djokovic εξαιτίας της δυσαρέσκειάς του με τους αυστηρούς κανονισμούς της USTA για τη διεξαγωγή του US Open, δεν τήρησε κάποιους αντίστοιχους κανονισμούς του World Team Tennis και αποβλήθηκε από το τουρνουά!

Το World Team Tennis έχει καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο τις τελευταίες εβδομάδες, όχι μόνο να διοργανώσει κανονικά τους αγώνες του πρωταθλήματος στη χώρα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από τον κορωνοϊό, αλλά και να φέρει λίγο κόσμο στις κερκίδες, στις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες για όλους.

Για να το καταφέρει αυτό, όλοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και έχουν δουλέψει σκληρά για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον, μια "φυσαλλίδα", στο θέρετρο του Greenbrier, στο White Sulphur Springs της West Virginia. Συνεπώς και οι παίκτες συμφώνησαν σε αυστηρά μέτρα αυτοπεριορισμού και συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται να κινηθούν εκτός θερέτρου καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά. Μέτρα που απ' ότι φαίνεται η Collins δεν τήρησε.

"Αποβάλλαμε την Danielle Collins (Orlando Storm) για το υπόλοιπο της σεζόν του 2020 World Team Tennis, καθώς παραβίασε το πρωτόκολλο για τον Covid-19 και αποχώρησε από το The Greenbrier Resort της πολιτείας West Virginia. Τα πρωτόκολλα έχουν επικοινωνηθεί πολλές φορές και δημιουργήθηκαν για να προστατεύσουν το μέρος και για την ασφάλεια των παικτών μας, των προπονητών και του προσωπικού, που έχουν την ύψιστη σημασία για το WTT", ανακοίνωσε ο διευθυντής του τουρνουά, Carlos Silva.

Στο World Team Tennis, στο οποίο αγωνίζονται κυρίως Αμερικανοί παίκτες και πρόκειται για ένα ομαδικό τουρνουά, φέτος συμμετέχουν οι Kim Clijsters, Sofia Kenin, Sloane Stephens, Venus Williams, Jack Sock, Steve Johnson, Taylor Fritz, Monica Puig, Sam Querrey, Bob και Mike Bryan και Eugenie Bouchard, μεταξύ πολλών άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Collins ήταν μια από τις φωνές του τένις που είχαν σπεύσει να επιτεθούν στον Novak Djokovic όταν ο Σέρβος έκανε γνωστή τη δυσαρέσκειά του για τους αυστηρούς κανονισμούς του US Open, που εξαρχής ξεκαθάρισε πως ο μόνος τρόπος να διεξαχθεί φέτος το αμερικανικό Grand Slam θα είναι τα πολλά τεστ και η δημιουργία μιας προστατευτικής "φυσαλλίδας", που σημαίνει πως θα περιορίσει πάρα πολύ τους παίκτες στις μετακινήσεις τους, για όσο καιρό θα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Η Αμερικανίδα τότε είχε πει πως ο Djokovic φέρεται εγωιστικά και δεν στηρίζει τους παίκτες, που έχουν μεγάλη ανάγκη τη διεξαγωγή του τουρνουά για να αρχίσουν να έχουν ξανά έσοδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots