WTA
Κέρδισε και την Azarenka και μπήκε 4άδα η Collins (vids)

 
Danielle Collins
Danielle Collins © Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 21:54

Την 19ή νίκη της στα 20 τελευταία παιχνίδια της πέτυχε η Danielle Collins, η οποία επιβλήθηκε της Victoria Azarenka με 2-0 σετ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Internazionali BNL d' Italia.

Συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική φόρμα η Danielle Collins, η οποία επιβλήθηκε της Victoria Azarenka με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη.

Η 30χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της και πριν από δυο μήνες κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της, στο 1000άρι του Μαϊάμι. Στη συνέχεια κέρδισε και το 500άρι του Τσάρλστον και στα ευρωπαϊκά χωμάτινα τουρνουά έχει μόνο μια ήττα μέχρι τώρα, από την Aryna Sabalenka σε ένα κλειστό ματς τριών σετ στον 4ο γύρο της Μαδρίτης.

Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Azarenka, παρότι δεν είχε ιδανικό ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω με 0-2. Κέρδισε τα 5 επόμενα games για να προηγηθεί με 5-2 και έκλεισε το σετ στο 10ο game.

Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 4-1 και παρά την προσπάθεια της Azarenka να επιστρέψει στο ματς και τη μείωση σε 4-3, η Αμερικανίδα έκανε νέο break στο επόμενο game (5-3) και τελικά ολοκλήρωσε το σετ στο σερβίς της στο 9ο game.

Αυτή ήταν η 19η νίκη της Collins στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις της. Αύριο, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας (γύρω στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας, Novasports6HD), θα αντιμετωπίσει ξανά την Sabalenka, τη μοναδική παίκτρια από την οποία έχει χάσει τους τελευταίους 2 μήνες, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Ρώμης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots