WTA
Πέρασε κορωνοϊό και η Kalinskaya

 
Πέρασε κορωνοϊό και η Kalinskaya
Πέρασε κορωνοϊό και η Kalinskaya
tennisnews team Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 - 17:34

Ακόμα ένα θετικό κρούσμα του νέου κορωνοϊού από την κοινότητα του τένις ήταν η Ρωσίδα Anna Kalinskaya, η οποία ανακοίνωσε την είδηση αφού ανάρρωσε, μιλώντας για τα συμπτώματά της και κάνοντας μια θερμή παράκληση σε όλους να είναι προσεκτικοί.

"Πριν από 3 εβδομάδες έκανα τεστ και ήμουν θετική στον Covid-19. Είμαι ευγνώμων που τα συμπτώματα μου ήταν αρκετά διαχειρίσιμα (πονοκέφαλος, αοσμία, σωματική αδυναμία). Μπήκα από μόνη μου σε καραντίνα για 14 ημέρες. Πριν μια εβδομάδα έκανα 2 ακόμα τεστ και βγήκαν αρνητικά. Μέχρι τώρα νιώθω καλά και έχω επιστρέψει στις προπονήσεις. Απλά ήθελα να σας θυμίσω, πως αν κάποιος γύρω σας είναι άρρωστος, παρακαλώ κάντε το τεστ, ακόμα και αν δεν έχετε συμπτώματα, φορέστε μάσκα, πλύνετε τα χέρια σας, σκεφτείτε τους άλλους. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς", έγραψε η Ρωσίδα τενίστρια στην σελίδα της στο Instagram. 

H Kalinskaya είναι η 7η ενεργή και γνωστή παίκτρια του τένις που ανακοίνωσε ότι πέρασε τον κορωνοϊό, μετά από τους Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki, Frances Tiafoe και Thiago Seyboth-Wild. Βεβαίως, στην ευρύτερη οικογένεια του τένις τα κρούσματα ήταν πολύ περισσότερα.

Η 21χρονη Ρωσίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.112 του κόσμου, έχει για βάση το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών και αγωνίστηκε και σε ένα τουρνουά επίδειξης τον Ιούνιο που έγινε εκεί, το MatchPlay 120, στο οποίο είχε δώσει 3 αγώνες (με τις Shelby Rogers, LLeylah Annie Fernandez και Marine Partaud). 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots