WTA
Απέφυγε την ήττα η Sabalenka, εκτός η Jabeur (vids)

 
Απέφυγε την ήττα η Sabalenka, εκτός η Jabeur (vids)
© Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 22:55

H Aryna Sabalenka επέστρεψε από σετ πίσω και φρόντισε να αποφύγει τον πρόωρο αποκλεισμό στη Ρώμη, κάτι που δεν έκανε η Ons Jabeur, η οποία ηττήθηκε από τη Sofia Kenin στην πρεμιέρα της.

Η Sabalenka τα βρήκε σκούρα στο πρώτο της παιχνίδι στη Ρώμη, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της και τελικά να κερδίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Katie Volynets, με 4-6, 6-3, 6-2.

Η Λευκορωσίδα, Νο.2 στο ταμπλό και φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη, μπήκε στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, όπου θα αντιμετωπίσει την Dayana Yastremska. Η τελευταία απέκλεισε τη Laura Siegemund με 4-6, 7-5, 6-2.

Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με την Sabalenka η Ons Jabeur, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι στο τουρνουά από τη Sofia Kenin, με 7-5, 2-6, 6-4. Η Kenin θα παίξει στον 3ο γύρο με μια εκ των Katie Boulter και Rebecca Sramkova.

Δυνατά ξεκίνησε την προσπάθειά της η Jelena Ostapenko, η οποία επιβλήθηκε της Anastasia Potapova με 6-4, 6-2. Επόμενη αντίπαλος για την Ostapenko η Sara Sorribes Tormo, που έβγαλε εκτός τη Νο.20 του ταμπλό, Anastasia Pavlyuchenkova, με 6-3, 1-6, 7-5.

Τλος, η Elina Svitolina συνέτριψε την Sara Errani με 6-0, 6-2 και θα παίξει στον 3ο γύρο με την Anna Kalinskaya, που κέρδισε και εκείνη εντυπωσιακά την Clara Tauson με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots