O Sinner επισημοποίησε τη σχέση του με την Kalinskaya (pics)

 
O Sinner επισημοποίησε τη σχέση του με την Kalinskaya (pics)
tn team Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 - 13:42

Αυτό που υπήρχε ως φήμη τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι, επισημοποίησε και ο ίδιος ο Jannik Sinner, που μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Anna Kalinskaya.

Όλο και περισσότερα γίνονται τα τενιστικά ζευγάρια στην εποχή μας. Λίγες μέρες μετά την επανασύνδεση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Paula Badosa - μια ιστορία που είχαμε δει και με τους Gael Monfils και Elina Svitolina, να χωρίζουν δηλαδή και μετά να τα ξαναβρίσκουν, επισημοποιήθηκε ένα ακόμα ζευγάρι αμιγώς τενιστικό: Ο Jannik Sinner με την Anna Kalinskaya.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για την προσωπική μου ζωή, αλλά ναι, είμαι με την Anna. Τα κρατάμε όμως όλα εμπιστευτικά, γι' αυτό και δεν θα πω περισσότερα", είπε ο Sinner στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, όταν απαντούσε σε ερωτήσεις στα ιταλικά.

O Sinner πάντα ήταν χαμηλών τόνων και απέφευγε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Έτσι και τώρα, προσπαθεί να κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας, θα ήταν όμως και απίθανο να μην τους δουν μαζί κόσμος και δημοσιογράφοι αυτές τις ημέρες, αφού προπονούνται και περπατούν στους ίδιους χώρους με τη σύντροφό του.

Η φήμη πάντως ξεκίνησε πριν από αρκετές μέρες, με τους πιο παρατηρητικούς να εντοπίζουν τη Ρωσίδα τενίστρια στις... κλήσεις του Ιταλού τενίστα, όταν ακόμα βρισκόταν στο Monte-Carlo!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Howdy Tennis (@howdytennis)

Στο Παρίσι φρόντισαν να δώσουν τέλος σ' αυτή την ιστορία και στην ουσία το επισημοποίησαν με τον τρόπο τους πριν τις δηλώσεις του Sinner, αφού αμφότεροι είδαν ο ένας τον αγώνα του άλλου από το γήπεδο, στο Roland Garros.

Θυμίζουμε πως εκτός από τον Monfils και τη Svitolina, που έχουν και παιδί μαζί, αλλά και τον Τσιτσιπά και την Badosa, μαζί στο tour και στη ζωή είναι και οι Alex De Minaur και Katie Boulter, με το φαινόμενο να γίνεται όλο και πιο σύνηθες στις μέρες μας. Κάτι διόλου παράξενο, αφού η ζωή ενός επαγγελματία τενίστα είναι πολύ απαιτητική και ο προσωπικός χρόνος περιορισμένος, όπως και οι χώροι στους οποίους μπορεί να κοινωνικοποιηθεί. Επιπλέον, ένας άνθρωπος που βιώνει ακριβώς τα ίδια και βρίσκεται και πολλές εβδομάδες το χρόνο στα ίδια μέρη, σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή συντρόφου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots