WTA
Διπλά μετά από 2 χρόνια για Serena και Venus

 
Διπλά μετά από 2 χρόνια για Serena και Venus
Διπλά μετά από 2 χρόνια για Serena και Venus
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 6:20

H Serena και Venus Williams, 38 και 40 ετών αντίστοιχα, όχι μόνο θα επιστρέψουν στους αγώνες όταν επανέλθει το tour, αλλά σκοπεύουν να αγωνιστούν ξανά μαζί στα διπλά, δυο χρόνια μετά από τον τελευταίο τους αγώνα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία του αθλήματος, με αμέτρητες επιτυχίες ως ζευγάρι στα διπλά, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Ο λόγος βεβαίως για τις αδερφές Williams, που όχι μόνο δεν σταματούν, με τη Venus να έχει κλείσει τα 40 από τον Ιούνιο και τη Serena να γιορτάζει τα 39α γενέθλιά της αυτό τον Σεπτέμβριο, αλλά να δείχνουν διατεθειμένες να επιστρέψουν και στο διπλό, ένα χρόνο πριν γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

Όπως ανακοινώθηκε, η Serena και η Venus θα αγωνιστούν μαζί στα διπλά του Western & Southern Open, που φέτος δεν θα γίνει στο Σινσινάτι, αλλά στη Νέα Υόρκη, στο ασφαλές περιβάλλον που δημιούργησε η USTA γι' αυτό το τουρνουά και για το US Open.

Οι αδερφές Williams έχουν κατακτήσει 14 Grand Slam και 3 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στα διπλά, ενώ σε ατομικό επίπεδο η Serena εχει 23 Grand Slam και η Venus 7. Στα μονά αναμένεται αμφότερες να επιστρέψουν λίγο νωρίτερα, σε 2 μόλις εβδομάδες και στο Top Seed Open του Λέξινγκτον (10-16 Αυγούστου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots