WTA
Ενθουσιασμένη που επιστρέφει η Serena

 
Ενθουσιασμένη που επιστρέφει η Serena
Ενθουσιασμένη που επιστρέφει η Serena
tennisnews team Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 - 6:26

Σε μερικές εβδομάδες η Serena Williams θα γίνει 39 ετών, ωστόσο δηλώνει ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα, με μεγάλο στόχο να παραμένει ο 24ος Grand Slam τίτλος.

"Ποτέ δεν περίμενα να έπαιζα εδώ στο Κεντάκι, αλλά είναι κοντά στη Φλόριντα και ήταν εύκολο να έρθω. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ. Δεν θα υπάρχουν fans, αλλά είναι ωραία ατμόσφαιρα. Έμεινα για πρώτη φορά στο σπίτι για 6-7 σερί μήνες από τότε που ήμουν έφηβη. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, ταξίδευα πολύ", δήλωσε η Serena.

H Αμερικανίδα θα γίνει 39 ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σίγουρα δεν είναι η καταλληλότερη ηλικία για μια τόσο μεγάλη διακοπή στο τένις, αλλά αυτό δεν την πτοεί από το να θέλει να διεκδικήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο της στο US Open τον επόμενο μήνα.

"Έχω παίξει με τόσες πολλές γενιές και έχω κάνει πολλά πράγματα, που ειλικρινά νιώθω πολύ καλά που μπορώ να αγωνίζομαι αυτή την εποχή και να διηγούμαι ότι θυμάμαι πότε έγινε για πρώτη φορά κάτι.

Έτσι προσπαθώ να το βλέπω, επειδή είναι κάτι που βιώνει ολόκληρος ο κόσμος, όχι μόνο οι τενίστες και οι αθλητές. Ολόκληρος ο κόσμος αντιμετωπίζει αυτή την πανδημία και αυτή τη στιγμή νομίζω πως ο αθλητισμός είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορούν να μας δώσουν μια ευχάριστη νότα και μια νέα πνοή στον κόσμο που είναι κολλημένος σπίτι του."

Οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό του Top Seed Open θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα. Η Serena θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη Madison Brengle και αν προκριθεί στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Venus Williams και Victoria Azarenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots