WTA
US Open: Δωμάτιο με θέα το Arthur Ashe (vid)

 
US Open: Δωμάτιο με θέα το Arthur Ashe (vid)
US Open: Δωμάτιο με θέα το Arthur Ashe (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 - 18:55

Η Μαρία Σάκκαρη μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στο δωμάτιο όπου θα μένει κατά τη διάρκεια που θα είναι στο "bubble" της USTA για το Σινσινάτι και το US Open, το οποίο έχει θέα στο εντυπωσιακό Arthur Ashe Stadium!

Μιας και το US Open φέτος θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους, η USTA είχε την πρωτοποριακή ιδέα να δημιουργήσει το ένα από τα δυο ξενοδοχεία του τουρνουά εντός του Arthur Ashe Stadium, μετατρέποντας τις σουίτες του γηπέδου ώστε να μένουν εκεί οι seeded παίκτες του τουρνουά, όπως είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με θέα το εντυπωσιακό Arthur Ashe Stadium, το μεγαλύτερο τενιστικό στάδιο του πλανήτη.

Η Σάκκαρη μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στο "ησυχαστήριό της", όπου βρισκόταν μαζί με τον προπονητή της, Tom Hill. Οι βεράντες των σουιτών βλέπουν το γήπεδο και πιθανώς οι υπόλοιποι παίκτες να είναι κάποιοι από τους θεατές των αγώνων του κεντρικού σταδίου του US Open, όταν βεβαίως δεν κάνουν κάτι άλλο.

Θυμίζουμε πως η USTA έχει δημιουργήσει μια προστατευτική "φούσκα", το γνωστό bubble, γύρω από τους χώρους του τουρνουά, των δυο ξενοδοχείων και των εστιατορίων τους, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του ιού κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, όταν και θα πραγματοποιηθούν το Western & Southern Open και το US Open. Το άλλο ξενοδοχείο, στο οποίο μένουν οι υπόλοιποι παίκτες που δεν είναι seeded, είναι αποκλεισμένο από την πόλη της Νέας Υόρκης και τα μέτρα παραμένουν για όλους πολύ αυστηρά ακόμα και στους χώρους του bubble, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ή και μηδενιστεί αν είναι εφικτό, ο παραμικρός κίνδυνος μετάδοσης του ιού. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots