WTA
Δυνατό ξεκίνημα για Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη (vids)

 
Δυνατό ξεκίνημα για Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη (vids)
Δυνατό ξεκίνημα για Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη (vids)
tennisnews team Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 - 21:13

H Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρεμιέρα στο Grandstand της Νέας Υόρκης και απώλεσε μόλις 4 games από την Coco Gauff, για να πάρει μια αστραπιαία πρόκριση για τον 2ο γύρο του Western & Southern Open. 

Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε στα γήπεδα της Νέας Υόρκης η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της πολύ ταλαντούχας Coco Gauff με 6-1, 6-3, για να μπει στις "32" καλύτερες του Western & Southern Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.13 του ταμπλό, θα περιμένει την αναμέτρηση της Shuai Peng με τη Yulia Putintseva, για να μάθει ποια παίκτρια θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Σινσινάτι, που φιλοξενείται εκτάκτως φέτος στη Νέα Υόρκη.

Η Μαρία έκανε ένα αψεγάδιαστο 1ο σετ, το οποίο κατέκτησε μέσα σε 27 μόλις λεπτά, χάρη στα δυο break που έκανε στο 2ο (2-0) και στο 6ο game (5-1), τη στιγμή που το δικό της σερβίς δεν απειλήθηκε καθόλου, κερδίζοντας τους 10 από τους 12 πόντους στα πρώτα της σερβίς και όλα τα service games της χωρίς να επιτρέψει στη νεαρή Αμερικανίδα να φτάσει σε break point.

Στο 2ο σετ η Gauff κέρδισε το πρώτο game από το σερβίς της, οπότε πήρε για πρώτη φορά ένα προβάδισμα, ενώ είχε και μια ευκαιρία να περάσει μπροστά με break, καθώς από το 40-15 έφτασε στο πλεονέκτημα στο 2ο game.

Η Σάκκαρη ωστόσο παρέμεινε ψύχραιμη και υπερασπίστηκε ακόμα μια φορά το σερβίς της, για να φτάσει λίγο μετά εκείνη στο break και να περάσει μπροστά με 3-1, αποκτώντας αποφασιστικό προβάδισμα πρόκρισης. 

Συνεχίζοντας να είναι δυναμική και ουσιαστική από τη γραμμή του σερβίς, η 25χρονη Ελληνίδα διατήρησε τον έλεγχο στο υπόλοιπο παιχνίδι, για να "σφραγίσει" τη νίκη της χάρη σε ένα ακόμη break στο 9ο game, έπειτα από 65 λεπτά αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots