WTA
Serena: "Έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα" (vid)

 
Serena: "Έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα" (vid)
Serena: "Έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 8:10

Η Serena Williams παρομοίασε την εμφάνισή της με τη Μαρία Σάκκαρη σαν ένα ραντεβού στο οποίο γνωρίζεις ότι ο σύντροφος δεν είναι ο κατάλληλος, αλλά συνεχίζεις να το κάνεις, τονίζοντας πως η ίδια έβαλε τον εαυτό της σ' αυτή την κατάσταση και πως έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη όταν είχε την ευκαιρία.

"Ήταν δύσκολο, αλλά θα έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είχα πολλές ευκαιρίες για να τον κερδίσω και πρέπει να βρω τι θα κάνω για να κερδίζω ξανά αυτούς τους αγώνες. Δεν υπάρχει δικαιολογία", είπε η Serena, στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα της από τη Μαρία Σάκκαρη με 5-7, 7-6 (5), 6-1.

Η Αμερικανίδα, είχε προηγηθεί με 5-3 στο 2ο σετ και με 4-1 στο tie-break. Αφού έχασε ωστόσο το 2ο σετ ήταν αδύνατο να επανέλθει, δείχνοντας να δυσκολεύεται πολύ και σωματικά να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα.

"Ξεκίνησαν οι κράμπες, αλλά δεν θα έπρεπε να έχω μπει σ' αυτή την κατάσταση. Δε νομίζω ότι με βοηθάει ψυχολογικά να ξέρω πως ο αγώνας θα μπορούσε να έχει τελειώσει και να τον έχω κερδίσει, αλλά τώρα τα πόδια μου είναι όλο και πιο κουρασμένα.

Κυριολεκτικά εγώ έβαλα τον εαυτό μου σ' αυτή την κατάσταση. Είναι σα να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που ξέρεις ότι είναι απαίσιος (γέλια). Δε βγάζει κανένα νόημα, είναι απογοητευτικό. Προφανώς έφταιγαν οι κράμπες για το παιχνίδι μου (στο 3ο σετ), αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να λέω δικαιολογίες."

Τέλος, η Serena αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στους σημαντικούς πόντους τους οποίους πρέπει να κερδίζει, καθώς αυτό που συνέβη στον χθεσινό της αγώνα έχει συμβεί κι άλλες φορές φέτος.

"Πρέπει να βρω πως θα κερδίζω τους μεγάλους πόντους. Είμαι κυριολεκτικά έναν πόντο μακριά από κάθε νίκη από τον Ιανούαριο. Ένας πόντος που μπορεί να μου δώσει τόσες πολλές περισσότερες νίκες, πραγματικά. Οπότε αν συγκεντρωθώ στο πως θα κερδίζω αυτόν τον έναν πόντο, μπορεί να γίνουν καλύτερα τα πράγματα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots