WTA
Τέλος η χρονιά για την Kvitova

 
Petra Kvitova
Petra Kvitova Julien Crosnier / FFT
tennisnews team Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 17:48

Η Petra Kvitova απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της Οστράβας και ανακοίνωσε το τέλος της σεζόν της για το 2020.

"Είναι το τέλος της σεζόν μου για το 2020 και ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και ας ελπίσουμε πως το 2021 θα είναι καλύτερη. Ακόμα και αν το 2020 ήταν δύσκολο, έμαθα πολλά νέα πράγματα απ' αυτό και βοήθησε για να αλλάξουμε την οπτική μας", έγραψε η Kvitova.

H Kvitova, η οποία βρίσκεται στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κέρδισε κανέναν τίτλο φέτος, κάτι που έγινε για πρώτη φορά από το 2010, ωστόσο δεν είχε κακή χρονιά.

Στο Australian Open είχε χάσει στα προημιτελικά από την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, στη Ντόχα ήταν φιναλίστ και έχασε τον τίτλο από την Aryna Sabalenka, ενώ μετά την αναστολή του tour έφτασε έως τη 16άδα στο US Open και έως τα ημιτελικά του Roland Garros.

Η Kvitova απέσυρε τη συμμετοχή της από το J&T Banka Ostrava Open που θα γίνει στην πατρίδα της την ερχόμενη εβδομάδα (19-25 Οκτωβρίου), επομένως αναμένεται να ξεκουραστεί τις επόμενες εβδομάδες και να ξεκινήσει αργότερα την pre-season της, για το αυστραλιανό καλοκαίρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots