WTA
Νικηφόρα επιστροφή για τη Sabalenka (vid)

 
Νικηφόρα επιστροφή για τη Sabalenka (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 9:48

H Aryna Sabalenka συνδύασε με νίκη την επιστροφή της στους αγώνες και προκρίθηκε στις "16" καλύτερες του Μόντρεαλ. Ολοκληρώθηκε η πορεία της Caroline Wozniacki.

Στον πρώτο της αγώνα μετά το Wimbledon, η Sabalenka πέτυχε 13 άσους και κέρδισε την Petra Martic με 6-3, 7-6 (5).

Η Sabalenka έκανε το μοναδικό break του 1ου σετ από νωρίς, για να "ξεφύγει" με 4-1. Στο 2ο σετ η Martic έκανε καλύτερο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0. Βρέθηκε μπροστά και με 5-3 η Κροάτισσα, αλλά η Sabalenka κατάφερε να ισοφαρίσει και αργότερα να ανατρέψει το 0-3 στο tie-break, για να πάρει τη νίκη στα δυο σετ.

Στον 3ο γύρο του 1000αριού του Μόντρεαλ, η πρωταθλήτρια του Australian Open θα αντιμετωπίσει την Liudmila Samsonova, No.15 στο ταμπλό, που απέκλεισε την Qinwen Zheng με 6-3, 6-2.

Η Caroline Wozniacki, η οποία πραγματοποίησε σ' αυτό το τουρνουά τη μεγάλη της επιστροφή στο τένις μετά από 3,5 χρόνια, έκανε μια ακόμα καλή εμφάνιση και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην πρωταθλήτρια του Wimbledon, Marketa Vondrousova, που όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-2, 7-5.

Στον 3ο γύρο η Vondrousova θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Coco Gauff, που νωρίτερα πέτυχε την 5η διαδοχική νίκη της στο tour, εις βάρος της Katie Boulter (6-2, 6-2).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots