WTA
Δύσκολη κλήρωση για Σάκκαρη στην Οστράβα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 18:38

Στο ούτως ή άλλως πολύ δυνατό ταμπλό του Ostrava Open, η Μαρία Σάκκαρη θα κληθεί αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Kristyna Pliskova και, αν τα καταφέρει, θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό, Elina Svitolina! Αναλυτικά η κλήρωση.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό του J&T Banka Ostrava Open και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο μια παίκτρια από τη διοργανώτρια χώρα, την Kristyna Pliskova. H Pliskova, δίδυμη αδερφή της γνωστότερης Karolina, είναι μια πολύ επικίνδυνη παίκτρια με μεγάλο όπλο το σερβίς της, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει τη Σάκκαρη στο Παλέρμο τον περασμένο Αύγουστο.

Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η Μαρία θα πρέπει να αντιμετωπίσει από πολύ νωρίς την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, Elina Svitolina, στην πρεμιέρα της Ουκρανής στο τουρνουά, καθώς έχει ήδη προκριθεί εκεί με bye.

Στα προημιτελικά Svitolina και Σάκκαρη διασταυρώνονται με την Petra Martic, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη Jelena Ostapenko, ενώ στα ημιτελικά με τις Victoria Azarenka και Elise Mertens. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η πρεμιέρα της Mertens, απέναντι στην Amanda Anisimova.

Στο κάτω μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Karolina Pliskova και Aryna Sabalenka, με την πρώτη να έχει πιθανή αντίπαλη στην πρεμιέρα της την Donna Vekic. Η Elena Rybakina είναι πιθανή αντίπαλη της Pliskova στα ημιτελικά και η Anett Kontaveit της Sabalenka.

Το ταμπλό του Ostrava Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots